Egypt: West London health campaigners send solidarity

الممرضات من مستشفى شرانج كروس ترسل التضامن إلى زملاءهم في مصر

Saturday 6 October saw hundreds of people protesting against the closure of Accident and Emergency services in four West London hospitals. Marchers heard from MENA Solidarity activists about the Egyptian doctors’ strike and sent messages of solidarity to health workers and patients in Egypt who are fighting for a better health service for all.

احتج المئات ضد إغلاق خدمات الطوارئ في أربعة مستشفيات غرب لندن. سمعت المتظاهرين من نشطاء شبكة التضامن مع عمال الشرق الأوسط  حول إضراب الأطباء المصريين ورسل رسائل التضامن إلى العاملين بقطاع الصحة والمرضى في مصر الذين يقاتلون من أجل خدمة صحية أفضل للجميع.

Anne Alexander from MENA Solidarity Network told the crowd: “Healthworkers and patients at Abbasiyya Mental Health Hospital stopped the government selling off their hospital land in November 2010. They organised a successful campaign to save their hospital while living under a dictatorship. You too can win your battle.”

 و قالت آن الكسندر من شبكة  التضامن أمام الجمهور: “العاملون والمرضى في مستشفى العباسية للصحة النفسية توقفت الحكومة ببيع أراضي المستشفى في نوفمبر 2010 نظموا هذه الحملة لانقاذ المستشفى في ظل دكتاتورية. أنتم أيضاً سوف تنجح في معركتكم   .

Send a message of solidarity to Egyptian healthworkers
Print off this sign: Healthworkers and patients united
Send it to us a picture or signatures via Facebook, Twitter (@menasolidarity), or email (menasolidarity@gmail.com)

لإرسال رسالة التضامن إلى حملات لإنقاذ خدمات الطوارئ في لندن من الممكن أن تستخدم هذه اللوحة وترسل صورة أو توقيعات إلينا عبر فيسبوك أو توتير أو إيميال
menasolidarity@gmail.com

لا لخصخة الخدمات الصحية

العاملين من مستشفى ايلينج في غرب لندن

ممرضة من مستشفى شارنج كروس

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s